Zorgen om Mertens: "Zijn toestand is zeer kritiek"

28 april 2015, 07:45

In België wordt gevreesd voor het leven van Gregory Mertens. De voetballer van Lokeren zakte maandagavond in elkaar tijdens een wedstrijd van de beloften tegen Racing Genk en zijn situatie is uitermate zorgwekkend, laat woordvoerder Herman Van de Putte van de Belgische club weten bij Sporza.

"Zijn toestand is zeer kritiek", luidt het zorgwekkende bericht van de woordvoerder. Mertens zakte wegens hartfalen ineen. "Gregory ligt in een kunstmatig coma, waarbij zijn hartfunctie overgenomen wordt door een machine. Zijn lot ligt in de handen van het ziekenhuis, waar we overigens veel vertrouwen in hebben."

"Zijn familie en mensen van Lokeren zijn bij hem, maar meer dan bang afwachten en hopen op misschien wel een mirakel kunnen we niet doen", vervolgt hij. Van de Putte stelt dat Mertens nooit eerder hartklachten had. "Gregory is verschillende keren medisch gescreend en daarbij zijn nooit problemen aan het licht gekomen. We zijn allemaal enorm aangeslagen. Gregory is een zeer geliefde jongen. Het nieuws slaat in als een bom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen