Ancelotti: "Gaat nu ieder duel om leven of dood"

28 april 2015, 13:35

Het kan nog een prachtig eind van het seizoen worden voor Real Madrid, de Spaanse club doet in de Champions League en Primera Division nog mee om de prijzen. Maar om het zilverwerk te veroveren mag Real zich geen slordigheden meer permitteren, weet coach Carlo Ancelotti. Real kijkt in de nationale competitie tegen een achterstand van twee punten aan ten opzichte van koploper FC Barcelona.

In aanloop naar de wedstrijd tegen UD Almeria, woensdag in Estadio Santiago Bernabéu, benadrukt Ancelotti dat ieder duel vanaf nu cruciaal is. "We zijn nu op een punt van het seizoen gekomen waarin het iedere wedstrijd draait om leven of dood. Met die gedachte bereiden we ons ook voor op het duel met Almeria."

"Er komt een reeks belangrijke en zeer interessante wedstrijden aan", vervolgt de ervaren Italiaan, die het met zijn ploeg in de halve finale van de Champions League opneemt tegen Juventus. "Vanaf de wedstrijd van morgen (woensdag) kan ieder moment beslissend zijn voor de uitkomst van dit seizoen."

Na de wedstrijd tegen laagvlieger Almeria neemt Real Madrid het in de laatste weken van de Spaanse competitie nog op tegen Sevilla (uit), Valencia (thuis), Espanyol (uit) en Getafe (thuis).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen