Feyenoord licht optie in huurcontract Kazim-Richards

Ger
28 april 2015, 20:30

Feyenoord gaat definitief door met Colin Kazim-Richards. De Rotterdamse club heeft de optie in de huurovereenkomst van de spits gelicht, waardoor hij tot medio 2017 in De Kuip blijft spelen. Kazim-Richards wordt transfervrij overgenomen van Bursaspor.

"We zijn blij dat we ook na dit seizoen over Colin kunnen beschikken", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Hij heeft dit seizoen zowel op als buiten het veld zijn waarde voor Feyenoord bewezen. Colin is fysiek sterk, beschikt over een enorme winnaarsmentaliteit en voegt veel ervaring toe aan onze selectie. Bovendien hebben we het vertrouwen dat zijn scorend vermogen komend seizoen alleen maar zal toenemen, nu Colin steeds meer vertrouwd raakt met onze manier van spelen."

Kazim-Richards liet eerder al weten graag door te willen bij Feyenoord. "Ik ben hier gelukkig. Dat heeft niet met geld te maken, maar ik geniet ervan om weer voetballer te zijn", doelde hij op het feit dat hij in Turkije niet altijd tijdig betaald kreeg. Kazim Richards krijgt komend seizoen in de voorhoede van Feyenoord concurrentie van Dirk Kuyt, die overstapt van Fenerbahçe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen