Van Persie op schot voor beloften Manchester United

Ger
28 april 2015, 22:22   Bijgewerkt: 29 april 2015, 00:00

Robin van Persie heeft vertrouwen opgedaan bij de beloften van Manchester United. De aanvoerder van het Nederlands elftal was twee keer trefzeker tegen Fulham. De bezoekers zegevierden uiteindelijk met 1-4 op Craven Cottage.

Van Persie opende de score in de dertiende minuut op aangeven van Andreas Pereira. De oud-Feyenoorder vroeg niet veel later tevergeefs om een penalty nadat hij onderuit was gehaald door Jonathan Buatu Mananga. De 0-2 kwam in de twintigste minuut via Joe Rothwell toch op het bord. De middenvelder tekende voor de pauze ook voor het derde doelpunt. Van Persie knalde twee keer op het aluminium, maar na de hervatting maakte hij zijn tweede van de avond alsnog.

De aanvaller ging in Londen na tachtig minuten voetballen naar de kant. Afgelopen zondag deed Van Persie in de hoofdmacht nog enkele minuten mee tegen Everton als vervanger van de geblesseerd geraakte Wayne Rooney. United, dat op de vierde positie staat in de Premier League, speelt zaterdag op het eigen Old Trafford tegen West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen