Coutinho vertrekt bij Excelsior: "Hoop op goede stap"

29 april 2015, 13:14

Gino Coutinho trekt na het seizoen de deur achter zich dicht bij Excelsior. De 32-jarige doelman heeft een aflopend contract op Woudestein en opteert voor een overstap naar een andere club. Dat heeft hij laten weten aan Voetbal International.

"Met Excelsior was het plan voor dit seizoen duidelijk", stelt Coutinho. "De club was op zoek naar een ervaren doelman en ik kreeg de kans om me weer in de Eredivisie te laten zien. Dat is gelukt, waarbij de komende weken lijfsbehoud moet worden veilig gesteld. Daar heb ik alle vertrouwen in en dan is dit seizoen van beide kanten geslaagd", vindt de doelman van Excelsior.

Afgelopen winter werd Coutinho in verband gebracht met PSV, waar men opzoek was naar een derde doelman. "Natuurlijk klonk die stap aantrekkelijk, maar dan was ik niet klakkeloos gegaan om de bank warm te houden. Ik voel me topfit en wil zeker nog een paar jaar een meerwaarde zijn voor een club op een mooi niveau. Dat is ook de insteek voor komende maanden. Eerst het seizoen met Excelsior mooi afsluiten en dan hoop ik op een goede volgende stap", aldus de oud-keeper van  PSV, FC Den Bosch, NAC Breda, Vitesse en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen