Castaignos: "Ik heb een aardig negatief stempel"

29 april 2015, 16:16

Luc Castaignos wil af van zijn negatieve imago. Mede daarom heeft de 22-jarige spits van FC Twente, die vaak wordt verweten dat hij een arrogante houding heeft, een interview gegeven aan het blad Helden Online.

"Ik vond het tijd om een keer openhartig te vertellen hoe ik als persoon ben", zegt Castaignos tegen RTV Rijnmond. "Ik heb een aardig negatief stempel over hoe mensen over mij denken. Er wordt veel gezegd en geschreven over mij, iedereen mag een mening hebben en ik geef nu de mijne een keer."

Castaignos doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en vertrok in de zomer van 2011, in de ogen van de kenners te vroeg, naar Internazionale. Hij slaagde niet in Milaan en keerde na één jaar al weer terug op de Nederlandse velden. Bij FC Twente, wat men hem in Rotterdam niet echt in dank afneemt. "Achteraf kan je keuzes die je hebt gemaakt niet meer terugdraaien. Ik koos voor het buitenland, kwam na een jaar weer terug en heb mij bij een andere club ontwikkeld. Helaas was dat niet bij Feyenoord", aldus Castaignos.

Zijn huidige club FC Twente kampt met grote financiële problemen. "Heel erg voor de club wat er nu gebeurt. We moeten er als spelersgroep mee dealen, klagen gaat niet helpen nu. Met opgeheven hoofd moeten we zorgen dat de club weer gezond wordt", vervolgt Castaignos, die komende zomer mogelijk verkocht wordt omdat hij met zijn salaris zwaar op de begroting zou drukken in Enschede. "Het is lastig om antwoord te geven op vragen over mijn toekomst. Ik heb gezegd dat ik wel een stap wil maken als dat goed is voor de club en voor mijzelf."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen