Heracles Almelo twee jaar langer met TenCate op shirt

29 april 2015, 16:28

Het logo van TenCate prijkt ook in de komende twee seizoenen op het shirt van Heracles Almelo. De Overijsselse club meldt woensdag via de officiële kanalen dat het contract met de firma met twee jaar is verlengd, tot de zomer van 2017.

"We zijn uiteraard heel content met deze contractverlenging. TenCate is al ruim twaalf jaar onze hoofdsponsor en zal dus zeker nog twee jaar langer op het shirt staan. Daarmee is TenCate, na Philips, de 'langstzittende' hoofdsponsor in het betaalde voetbal. Dat zegt alles over de enorme betrokkenheid", aldus voorzitter Jan Smit. Philips stopt na het seizoen 2015/2016 als shirtsponsor van PSV. Wel staat Univé al meer dan vijftien jaar op het tricot van SC Heerenveen.

"De verlenging van ons hoofdsponsorschap bestendigt de hechte relatie die Heracles Almelo en TenCate al ruim twaalf jaar hebben", vult Loek de Vries van TenCate aan. "Sporttechnische innovatie door middel van moderne kunstgrassystemen staat hierin centraal. Het siert Heracles Almelo dat de club steeds vooraan wenst te lopen met tal van innovaties. De huidige vernieuwing van het stadion is de kroon op dat streven. Als hoofdsponsor verheugen wij ons op de sportieve prestaties van het team en de staf in de komende jaren, gesteund door het betrokken bestuur, management, de medewerkers en supporters van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen