Club Brugge wint en kan rustig kijken naar topper

29 april 2015, 23:59

Club Brugge kan donderdag met een fijn gevoel kijken naar wat naaste belagers AA Gent en Anderlecht doen in hun onderlinge partij. De koploper in de Belgische Pro League schreef woensdag, ondanks een achterstand bij rust, drie punten bij in de thuiswedstrijd tegen Charleroi: 3-1.

Club Brugge had in de eerste helft geen antwoord op de goede organisatie achterin bij Charleroi en ging tot overmaat van ramp rusten met een 0-1 achterstand, door een goal van Kalifa Coulibaly in de 24ste minuut. In de tweede helft ging Club Brugge dan toch beter spelen, wat ertoe leidde dat de achterstand binnen twintig minuten werd omgebogen in een 2-1 voorsprong. José Izquierdo was met twee doelpunten de verpersoonlijking van de ommekeer. Tuur Dierckx tekende in blessuretijd voor de 3-1 eindstand, op aangeven van Ajax-doelwit Obbi Oularé. Ruud Vormer stond in de basis bij Club Brugge, Stefano Denswil bleef op de bank.

Club Brugge heeft nu 41 punten, respectievelijk vijf en zes meer dan nummer twee AA Gent en nummer drie Anderlecht. Die twee teams staan donderdag tegenover elkaar in Gent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen