Torres matchwinner voor Atlético bij bezoek aan Villarreal

30 april 2015, 16:59

Atlético Madrid heeft een nipte overwinning overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Villarreal. De formatie van trainer Diego Simeone zegevierde woensdag in de regio Castellon met 0-1 over de subtopper in La Liga.

Met zijn tweede competitiegoal van het seizoen kroonde Fernando Torres zich tot matchwinner. De aanvaller van Atlético kon in de 73ste minuut op het Villarreal-doel af nadat Eric Bailly de bal niet onder controle wist te krijgen en deze verspeelde aan Torres. De Spanjaard omspeelde de keeper en wist het leder, ondanks de aanwezigheid van twee Villarreal-verdedigers, in het doel te krijgen.

Atlético komt door de winst op 75 punten, waarmee het stevig derde staat in Spanje. De achterstand op koploper FC Barcelona en nummer twee Real Madrid bedraagt respectievelijk negen en zeven punten, de voorsprong op nummer vier Sevilla FC is met zes punten geruststellend.

Sevilla nam de vierde plaats eerder op de avond over van Valencia met een 1-3 overwinning bij SD Eibar. Carlos Bacca was de grote man bij de halvefinalist in de Europa League. De oud-spits van Club Brugge maakte twee doelpunten en leverde de assist bij de 1-3 van José Antonio Reyes. Federico Piovaccari maakte tussendoor de aansluitingstreffer voor Eibar. Valencia gaat donderdag nog op visite bij Rayo Vallecano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen