FC Utrecht licht optie in contract clubtopscorer Haller

Ger
30 april 2015, 10:26

FC Utrecht heeft de optie tot koop op Sébastien Haller gelicht. De aanvaller (20), die afkomstig is van Auxerre, ligt nu tot medio 2019 vast bij de Domstedelingen. Hij voegde zich tijdens de winterstop van dit seizoen op huurbasis bij de selectie van FC Utrecht. Haller maakte vervolgens indruk door tien keer te scoren.

"Het nemen van de optie tot koop op Sébastien was afgelopen winter een bewuste keuze. We zagen de potentie. Die is er nu al uitgekomen. En dan zijn we eigenlijk nog maar net aan het werk met hem", zegt Edwin de Kruijff, manager spelerszaken en scouting. "Het doel van Sébastien is om via FC Utrecht een volgende stap te maken naar de top. Het is aan onze technische mensen om het talent dat hij heeft verder te ontwikkelen."

"FC Utrecht investeert met het vastleggen van Sébastien in haar toekomst. Dat wij deze transfer zelf kunnen doen, zegt genoeg. FC Utrecht is op de weg terug als voetbalbedrijf en we zijn er trots op dat wij nu zelf deze investering kunnen doen", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen