VVV heeft het in eigen hand: "Spannend om ons heen"

30 april 2015, 14:08

Vrijdagavond wordt de op een na laatste speelronde van het reguliere Jupiler League-seizoen afgewerkt. VVV Venlo neemt het dan buitenshuis op tegen FC Volendam, een concurrent in de strijd om deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De ploeg uit het vissersdorp is al zeker van de play-offs, maar moet bij de eerste vijf ploegen eindigen om de eerste ronde te ontlopen. VVV kan ook uitstekende zaken doen.

VVV staat zevende met 56 punten uit 36 wedstrijden en is met een zege zeker van een plaats bij de eerste acht. Ondertussen nemen FC Oss en Sparta Rotterdam, de nummers acht en negen, het tegen elkaar op in een onderling duel. "Ja, het is ongelooflijk spannend om ons heen", stelt VVV-trainer Maurice Steijn op de clubsite. "Het lijkt eigenlijk of de play-offs al zijn begonnen. We hebben het gelukkig allemaal nog in eigen hand, maar dat hebben we vaker gehad dit seizoen en dat kan ook een bepaalde druk opleveren. Maar het gaat ook nu weer écht ergens om en dat is natuurlijk het mooie in de sport."

"Niemand hoeft gemotiveerd te worden van de staf en selectie, iedereen weet wat er aan de hand is. Wij zijn klaar voor de wedstrijd tegen FC Volendam", vervolgt Steijn, die Gianluca Nijholt en Robin Buwalda nog moet missen. Jeffrey Altheer en Ramon Voorn kunnen weer in de basis starten en ook Guus Joppen en Vito van Vrooij zijn weer beschikbaar. Pim Balkestein kan slechts enkele minuten in actie komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen