Trainer Van Eck verlengt bij Den Bosch: "Veel vertrouwen"

30 april 2015, 17:14

René van Eck heeft zijn contract bij het kwakkelende FC Den Bosch met één jaar verlengd. De huidige verbintenis van de coach bij de Jupiler League-club loopt komende zomer af, maar door het nieuwe contract blijft hij nog een jaar verbonden aan de club uit Brabant. De heeft FC Den Bosch op de eigen website bekendgemaakt.

Den Bosch is bezig aan een teleurstellend seizoen onder Van Eck en staat op de zestiende plek. Van de laatste zeven duels wist de ploeg er slechts één te winnen. Toch heeft de club veel vertrouwen in de oud-speler, zo laat het bij monde van manager voetbalzaken Fred van der Hoorn weten. "FC Den Bosch is content met het aanblijven van René van Eck als hoofdtrainer. We hebben als clubleiding veel vertrouwen in zijn werkwijze, passie en gedrevenheid en delen een gezamenlijke voetbalvisie. We kijken uit naar een prettig vervolg van de samenwerking."

Van Eck is blij dat de clubleiding ondanks de mindere prestaties achter hem staant. "Ik wil het bestuur en de club graag bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik krijg veel energie van de sportieve toekomstplannen van de club en kijk er naar uit om hier mede invulling aan te kunnen geven. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en heb veel vertrouwen in de toekomst", zegt de oud-verdediger, die sinds februari aan het roer staat bij Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen