Lokeren in rouw: "We beseffen dat voetbal maar voetbal is"

30 april 2015, 17:43

De verslagenheid in het kamp van Lokeren is groot door het overlijden van Gregory Mertens. De verdediger overleed vandaag (donderdag), nadat hij maandag door hartfalen in elkaar zakte op het veld. Lokeren heeft op de officiële website gereageerd op het trieste nieuws.

Mertens werd nog met een defibrillator gereanimeerd, maar dit mocht niet baten. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis van Genk, waar hij vervolgens kunstmatig in coma gehouden werd. Donderdagmiddag kwam het trieste nieuws naar buiten dat Mertens overleden is. "Vandaag is gebeurd wat niemand ooit had kunnen of durven vermoeden. Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van Gregory", reageert de Belgische club. "We zijn een voetbalclub. Iedereen in en rond de club ademt voetbal. Maar plots gebeurt er iets waardoor we beseffen dat voetbal maar voetbal is. Vandaag is zo'n moment."

"De medische staf heeft er alles aan gedaan om Gregory te redden, maar ze moesten uiteindelijk hun onmacht erkennen", vervolgt de club. "Vandaag is Gregory omstreeks 16.30 uur overleden. De familie heeft nog afscheid kunnen nemen. De ontreddering bij Lokeren is groot: zowel onze jonge spelers als onze A-kern jongens, de trainersstaf, de medewerkers en het bestuur; zij kunnen dit onmogelijk begrijpen", besluit Lokeren.

Gregory Mertens is 24 jaar geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen