Van den Meiracker verkiest topklasser boven FC Oss

30 april 2015, 18:07

Danny van den Meiracker keert terug in de top van het amateurvoetbal. De aanvaller vertrekt komende zomer bij FC Oss en verkast naar zaterdagtopklasser SV Spakenburg, waarvoor hij in het verleden ook al speelde. Hij had de kans om bij tekenen bij de Jupiler League-club, maar legde een volgens Oss 'prima aanbod' naast zich neer.

Van den Meiracker kiest dus voor een terugkeer bij Spakenburg, de club waar hij eerder al succesvol speelde. "We wilden graag verder met Van den Meiracker en deden hem naar de woorden van directeur Peter Bijvelds een prima aanbod. Desondanks heeft Van den Meiracker besloten terug te keren naar het amateurvoetbal", schrijft de Brabantse Jupiler League-club op de eigen website.

De 26-jarige aanvaller tekende in 2013 bij Oss en kwam toen over van NEC. Twee langdurige knieblessures hielden Van den Meiracker lang aan de kant. In twee seizoenen speelde hij slechts negen duels voor Oss, waarin hij twee keer scoorde. De aanvaller is inmiddels weer volledig fit en kwam afgelopen weekend weer in actie voor zijn huidige werkgever. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen