Kuwas blij met Excelsior: "Maak daar kans op basisplaats"

30 april 2015, 18:25

FC Volendam hoopt in het seizoensslot promotie naar de Eredivisie af te dwingen, maar voor aanvaller Brandley Kuwas is het al zeker dat hij volgend seizoen op het hoogste niveau speelt. De buitenspeler verkast na dit seizoen namelijk naar Excelsior, dat hem voor twee seizoenen vastgelegd heeft. De 22-jarige kijkt uit naar het nieuwe avontuur.

''Ik maak daar kans op een basisplaats, maar ik moet natuurlijk wel zelf laten zien'', zegt Kuwas in een reactie tegen RTV Noord-Holland over zijn stap naar de Kralingers.. Ook sc Heerenveen en SC Cambuur lonkten naar de aanvaller. ''Het was geen hele moeilijke keuze voor mij", verklaart Kuwas. "Ik wil graag veel spelen en ik denk dat dat bij Excelsior kan. Dat is belangrijk voor mij. Ik heb hier drie goede jaren gehad bij FC Volendam en ben hier een man geworden. Ik heb hier veel meegemaakt, ben mentaal sterk geworden en heb leren vechten."

Als hij dit seizoen met Volendam nog promotie naar de Eredivisie afdwingt, treft hij volgend seizoen met Excelsior dus zijn oud-werkgever. ''Het zou mooi zijn dat nog te bereiken met FC Volendam. Speel ik volgend jaar tegen ze in de Eredivisie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen