Will dichtbij rentree bij De Graafschap: "Heb er zin in"

30 april 2015, 20:43

Nathaniel Will is dichtbij een terugkeer op de velden. De verdediger van De Graafschap is hersteld van een zware schouderblessure en kan komend weekend na een lange afwezigheid weer minuten maken voor De Superboeren. Hij is blij dat hij eindelijk hersteld is van zijn slepende blessure en kijkt uit naar het competitieslot.

Afgelopen weekend zat hij al bij de selectie, maar toen kwam hij niet in actie tegen Achilles '29. "Het zal beetje bij beetje moeten. De beloften spelen niet vaak meer en ik heb natuurlijk wel een achterstand in te halen", zegt Will tegen Omroep Gelderland. Ondanks zijn maandenlange afwezigheid spreekt hij niet van een verloren seizoen. "Nee het is geen verloren seizoen. Zo sta ik er niet in. Dit hoort er helaas ook bij. Ik wil er nu een mooi eind van maken en daar heb ik zin in. In de play-offs kan het alle kanten op, hoewel we eerst de punten moeten pakken om het te bereiken. Maar het ziet er goed uit."

Volgend speelt hij ook bij De Graafschap. "Dan wil ik dit seizoen ruimschoots goed gaan maken", zegt hij strijdbaar. De oud-speler van NEC kwam op 3 oktober 2014 voor het laatst in actie voor De Superboeren, in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (1-2 zege).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen