Sneijder draagt met treffer bij aan ruime bekerzege 'Gala'

30 april 2015, 21:30

Wesley Sneijder heeft een aandeel gehad in de 4-1 bekerzege van Galatasaray op Sivasspor van vanavond (donderdag). De spelmaker schoot in de 64ste minuut op fraaie wijze een vrije trap in het vijandelijke doel en produceerde daarmee de 3-1. Door de ruime zege heeft de gedeeld koploper van Turkije een uitstekende uitgangspositie voor de return van de halve finale op dinsdag 19 mei.

De 4-1 eindstand is een prima resultaat voor Cimbom, maar het duel begon in mineur voor de titelhouder. Na negen minuten opende John Utaka namelijk de score namens Sivasspor. Het duurde even voordat de thuisclub een antwoord had op die treffer, maar via doelpunten van Sabri Sar?o?lu en Felipe Melo ging de thuisploeg alsnog rusten met een 2-1 voorsprong. Na de pauze verzilverde Sneijder op prachtige wijze een vrije trap en tilde de score daarmee na 3-1. Selcuk Inan maakte er een kwartier voor tijd ook nog 4-1 van, door een penalty te benutten.

Als Galatasaray in de return overeind blijft, staat de ploeg voor het tweede jaar op rij in de bekerfinale. De kans is groot dat de club daarin Fenerbahçe treft. De aartsrivaal won het heenduel op bezoek bij Bursaspor eerder al met met 1-2 en heeft daardoor prima papieren voor de return.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen