Van Persie en Rooney kunnen spelen tegen West Brom

1 mei 2015, 15:51   Bijgewerkt: 1 mei 2015, 18:01

Robin van Persie is klaar voor zijn rentree in de basis bij Manchester United, zo heeft manager Louis van Gaal vrijdag laten weten op zijn wekelijkse persconferentie. De Nederlandse aanvaller stond ruim twee maanden aan de kant met een enkelblessure, maar mocht vorige week invallen in het duel met Everton (3-0).

Zaterdag krijgt Manchester United op het eigen Old Trafford visite van West Bromwich Albion. Van Gaal weet nog niet of hij Van Persie ook daadwerkelijk bij de eerste elf noteert op het wedstrijdformulier. "Hij kan spelen, maar we moeten natuurlijk afwachten of ik hem daadwerkelijk laat spelen", aldus Van Gaal op de clubwebsite. Van Persie scoorde maandag twee keer voor de beloften van Manchester United. "Hij heeft tachtig minuten gespeeld en dat is goed denk ik. En als je twee keer scoort, dan is dat ook goed voor je vertrouwen."

Van Gaal heeft ook Phil Jones terug, na een voetblessure, maar de Nederlandse oefenmeester wil eerst zien of de verdediger over voldoende wedstrijdritme beschikt. Wayne Rooney is er sowieso bij, hij hield knieklachten over aan het bezoek bij zijn oude club Everton, maar deze bleken niet ernstig. Michael Carrick, Luke Shaw en Jonny Evans ontbreken nog tegen West Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen