Wijnaldum heeft vertrouwen: "Ook bij PSG zal ik spelen"

2 mei 2015, 09:51   Bijgewerkt: 2 mei 2015, 10:10

Georginio Wijnaldum legde met PSV dit seizoen beslag op de in Eindhoven felbegeerde landstitel. Het behalen van het kampioenschap lijkt het laatste kunstje van de middenvelder bij PSV, want de kans is groot dat hij na dit seizoen een transfer maakt naar het buitenland. De international wordt veelvuldig in verband gebracht met Paris Saint Germain. Wijnaldum denkt dat hij bij de Franse topclub zijn plek wel zou kunnen vinden.

Vorig jaar stonden de Parijzenaars ook al op de stoep bij PSV voor Wijnaldum, maar hij achtte zich toen nog niet rijp voor de stap. Nu is hij er wel klaar voor, zegt hij tegen Helden Online. "Zeker weten. Ik ben veel verder", zegt de PSV-captain, die weet dat de selectie van PSG sterk is. "Ja, maar dat maakt mij niets uit. Ik heb vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ook bij PSG zou ik gaan spelen. Dat weet ik zeker."

Bij het Nederlands elftal probeert hij te leren van de ervaren spelers. "Ik observeer vooral. Het is niet normaal wat Arjen Robben bijvoorbeeld al voor een krachtprogramma doet vóór een training", vindt Wijnaldum. "Ik heb anderhalf jaar geen krachttraining mogen doen door een blessure. En toch ben ik veel sterker geworden door al die romp- en stabiliteitsoefeningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen