Brands: "Waarom kan PSV zich niet melden bij Feyenoord?"

2 mei 2015, 10:09

"Als Boëtius of Vilhena er niet uitkomen met hun contracten, waarom zouden PSV of Ajax zich niet bij Feyenoord kunnen melden?'', vraagt Marcel Brands zich af in gesprek met het Algemeen Dagblad. De technisch manager van PSV is van mening dat de club uit Eindhoven bij Feyenoord of Ajax op de deur kan kloppen om een speler over te nemen.

Als een speler de stap maakt van Feyenoord of Ajax naar PSV, zou dat een zeer pikante transfer zijn. "Bij onze nieuwjaarsreceptie sneed een komiek dit onderwerp toevallig ook aan", vertelt Brands. "Dat er zogenaamd nooit iemand van Ajax de stap naar PSV kan maken, maar vervolgens noemde hij een hele lijst op uit het verleden. Ik denk dat het ook in de toekomst wel weer gebeurt."

De beleidsbepaler weet dat Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena na dit seizoen mogelijk vertrekken bij Feyenoord. "Die twee die je noemt, zijn geen spelers die wij uitsluiten omdat ze bij Feyenoord of Ajax spelen. Het is ook niet dat we ze meteen op de lijst hebben. Het is heel moeilijk voor Ajax om een speler uit de hoofdmacht van PSV te halen en omgekeerd geldt hetzelfde. En dat geldt ook een beetje voor Feyenoord. Clasie is hier ook welkom, maar die zal een andere stap maken. Maar als Boëtius of Vilhena er niet uitkomen met hun contracten, waarom zouden PSV of Ajax zich niet bij Feyenoord kunnen melden?''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen