De Graafschap zeker van play-offs: "We kunnen stunten"

2 mei 2015, 11:44

De Graafschap won vrijdagavond op eigen helft met 3-0 van Fortuna Sittard en is daardoor zeker van deelname aan de play-offs. De nummer zes van de Jupiler League kijkt uit het naar seizoenstoetje en wil in de nacompetitie voor een verrassing zorgen.

Trainer Jan Vreman is blij met het behalen van de play-offs. "Dit is nog geen prijs, maar je doet wel ergens om mee. Dat is een lekker gevoel. Zeker als je de sfeer vanavond zag. Dat doet wel iets", zegt de coach tegen Omroep Gelderland. Aanvoerder Edwin Linssen denkt dat er iets moois kan gaan groeien bij De Graafschap in de nacompetitie. "Iedereen moet dezelfde gedachte hebben. De hele Achterhoek. Want als dit geweldige stadion vol zit, is iedereen hier te verslaan. Pas dan kunnen we iets bereiken. Laat ons die mensen die de afgelopen jaren zijn weggebleven, nu weer terughalen zodat we straks een vol huis hebben. De club moet daar nu ook in mee denken. Dan kan er iets gebeuren en kunnen we voor een stunt zorgen. Anders wordt het heel moeilijk."

De supporters van De Superboeren lopen de laatste tijd weg met Linssen, zo weet hij. "De eerste anderhalf jaar zagen ze mij het liefst voor de wedstrijd al naar huis gaan. Nu willen ze tot vier uur 's-nachts een biertje met me drinken", grapt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen