Bony ontevreden: "Frustrerende start bij Man City"

2 mei 2015, 14:16

Wilfried Bony kwam afgelopen januari over van Swansea City, maar heeft bij Manchester City nog geen potten kunnen breken. Dit tot frustratie van hemzelf. De Ivoriaan hoopt in het slot van de competitie nog van waarde te kunnen zijn voor The Citizens.

De oud-spits van Vitesse tekende in januari voor de club uit Manchester, maar maakte pas eind februari zijn debuut bij de regerend kampioen. Dit vanwege hij de Afrika Cup, waaraan hij met Ivoorkust deelnam. Daarna raakte de aanvaller ook nog geblesseerd. "Het is een frustrerende start geweest bij deze club", zegt hij op de clubsite. "De blessure heeft natuurlijk ook niet meegeholpen, maar dat is geen excuus. Als voetballer moet je het beste maken van moeilijke situaties."

Met Manchester City hoopt hij in de laatste vier duels plaatsing voor de Champions League-veilig te stelen. "We zullen er alles aandoen om al die wedstrijd te winnen, dan gaan we met een positief gevoel richting volgend jaar. Ik hoop dat ik in de laatste duels waarde voor de club kan hebben", zegt Bony, die één keer scoorde in zes competitieoptredens voor City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen