Crisis bij Newcastle compleet na achtste nederlaag op rij

2 mei 2015, 15:39   Bijgewerkt: 5 mei 2015, 00:02

De crisis bij Newcastle United is compleet. De ploeg van John Carver verloor voor vandaag (zaterdag) al de laatste zeven competitieduels en zakte daardoor naar de veertiende positie in de Premier League. Vanmiddag waren The Magpies totaal niet opgewassen tegen promovendus Leicester City, dat met een verdiende 3-0 overwinning van het veld stapte. Voor Newcastle is de rode degradatiestreep hierdoor dichterbij gekomen, terwijl voor Leicester handhaving lonkt.

Want de rode streep is door de nederlaag wel erg dichtbij gekomen voor Newcastle, dat nog maar één punt voorsprong heeft op Leicester en slechts vijf punten boven de gevarenzone bivakkeert. Bij Newcastle is het dus kommer en kwel, bij Leicester gaat het de goede kant op. De overwinning van vandaag was voor de ploeg van Nigel Pearson alweer de vijfde in zes wedstrijden.

Bij de bezoekers viel Siem de Jong in de 57ste minuut in. Hij stond nog maar vijf minuten in het veld toen hij ploeggenoot Mike Williamson een rode kaart zag krijgen. De verdediger beging een harde overtreding op Jamie Vardy en kreeg zijn tweede gele kaart binnen tien minuten. Bij Newcastle viel Vurnon Anita later ook nog in, maar ook hij kon aan de uitslag niets veranderen. In blessuretijd kreeg ook Janmaat rood en dat maakte de malaise compleet bij de bezoekers. Janmaat beging een overtreding op Vardy en kon ook vroegtijdig douchen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen