Brama: "Niet aan mij gelegen dat ik niet bij Twente speel"

2 mei 2015, 17:12

Wout Brama deed menig wenkbrauw fronsen, toen hij in oktober 2014 bekendmaakte dat hij van FC Twente overstapte naar PEC Zwolle. De middenvelder die jarenlang bij de club uit Enschede speelde, had achteraf graag bij Twente willen blijven. Dat zegt hij in gesprek met de TC Tubantia.

"Het heeft niet aan mij gelegen dat ik niet bij Twente speel. Als een trainer mij niet wil houden is het beter dat ik niet blijf. Hoe mooi ik de club ook vind. Ik vind Alfred (Schreuder, red.) een goeie vent, alleen dit heeft hij niet goed gedaan. Misschien was ik daarom ook wel extra blij toen ik scoorde in die halve finale. En dat had niets met de club te maken", is Brama duidelijk.

"Zonder het heel groot te maken steekt het wel dat mensen denken dat ik zomaar ben weggegaan", vervolgt hij. "Ik was bereid bijna de helft van mijn salaris in te leveren. Het voelt slecht dat de club waarvoor ik altijd zoveel heb gedaan, en natuurlijk heeft Twente ook veel voor mij gedaan, dan zo'n aanbod doet. Dat was geen leuk signaal. Uiteindelijk heb ik het geaccepteerd, maar een week later was de aanbieding van tafel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen