Stevens houdt moed: "Nog wel positieve dingen gezien"

2 mei 2015, 19:36

Lang mocht VfB Stuttgart zaterdagmiddag hoop koesteren op één of meer punten, in de uitwedstrijd tegen Schalke 04. Martin Harnik en oud-Groninger Filip Kostic zorgden voor een 1-2 voorsprong in de Veltins Arena, maar mede door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar ging de ploeg van coach Huub Stevens met 3-2 onderuit.

De situatie wordt zodoende steeds benauwder voor Die Schwaben, die nog steeds de laatste plaats bezetten in de Bundesliga. "We zijn uiteraard zeer teleurgesteld, omdat we hier meer punten hadden kunnen pakken", sprak Stevens na de nederlaag bij Schalke. "Na een moeilijke start kwamen we goed terug in de wedstrijd. We hadden de kansen op de 1-3, maar waren niet effectief genoeg in de tegenaanval", aldus de Nederlandse coach.

Stuttgart was niet bestand tegen het opportunistische spel van Schalke. "Met invallers gingen ze veel druk zetten, we kregen de doelpunten weer te makkelijk tegen. Maar toch waren er veel positieve dingen te zien in de wedstrijd, daar zullen we op voortborduren", besluit Stevens.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen