Allegri: "Gebouwd op goede werk van afgelopen jaren"

2 mei 2015, 23:04

Het was al lang en breed duidelijk dat Juventus dit seizoen met de landstitel aan de haal zou gaan in Italië, maar na zaterdag kunnen de concurrenten ook niet meer in theorie langszij komen bij de kersverse kampioen. Dankzij een 0-1 overwinning bij Sampdoria is de vierde Scudetto op rij een feit voor de Italiaanse topclub.

Voor veel betrokkenen bij Juventus is het niet het eerste kampioenschap bij de grootmacht uit Turijn, maar bij coach Massimiliano Allegri is dat wel het geval. "We konden bouwen op het buitengewoon goede werk dat hier de afgelopen drie jaar verricht is", zegt de trainer na het behalen van het kampioenschap. "Het is special om vier Scudetti op rij te winnen. We stonden vanaf dag één tot de laatste dag bovenaan", aldus de dolblije oefenmeester.

"Maar het seizoen zit er nog niet op voor ons", vervolgt Allegri, die daarmee doelt op de halve finale van de Champions League. Daarin komt Juventus uit tegen Real Madrid. "Dan moeten we veel beter zijn dan tegen Sampdoria, Real Madrid heeft een ongelofelijk goede ploeg. We moeten ons ervan bewust zijn dat we de finale kunnen halen. We moeten erin geloven", aldus Allegri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen