Koeman: "We speelden met tien man beter dan met elf"

2 mei 2015, 23:33

Southampton deed zaterdagmiddag slechte zaken in de strijd om Europees voetbal. De ploeg van manager Ronald Koeman ging met 2-1 ten onder bij het Sunderland van Dick Advocaat. Koeman baalde na afloop als een stekker, vooral van de periode na de theepauze.

Koeman wist niet waar zijn ploeg de eerste tien minuten na rust mee bezig was. "Die waren dramatisch. We waren heel slordig in balbezit", aldus de coach van Southampton, die zag dat James Ward-Prowse moest inrukken met een rode kaart. Gek genoeg ging het daarna beter met The Saints. "Het is onvoorstelbaar dat we met tien man goed voetbal spelen en beter kunnen zijn dan de tegenstander. We speelden met tien man beter dan met elf man, dat is vreemd en ongelofelijk."

Al met al vond Koeman de nederlaag in het Stadium of Light wel terecht. De oud-trainer van Feyenoord blijft ondanks de tegenslag hopen op deelname aan de Europa League. "Er zijn nog drie wedstrijden. Swansea komt dichterbij. Het zal een close finish worden. We zullen ons niveau moeten verbeteren ten opzichte van vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen