Necid staat droog in 2015: "Daar schaam ik me voor"

3 mei 2015, 10:38

Het enthousiasme was groot in Zwolle toen aan het eind van de winterse transferperiode bleek dat Tomas Necid terugkeerde. Maar sinds zijn terugkeer heeft de Tsjechische spits nog niet één keer gescoord. Toch staat hij vanavond, in de bekerfinale tegen FC Groningen, waarschijnlijk gewoon weer in de basis.

"Over de eerste seizoenshelft heb ik een heel positief gevoel. Wie weet had het nog beter gekund, maar het had zeker slechter gekund", blikt Necid bij RTV Oost terug op zijn eerste half jaar bij PEC Zwolle. Tot de winterstop was de aanvaller goed voor tien officiële doelpunten, waarvan acht in de Eredivisie. "Ik hoop dat niveau weer te halen in de finale. Hoe het komt dat ik in 2015 nog droog sta? Goede vraag. Ik heb inderdaad nog niet gescoord en daar schaam ik me voor. Maar ik kan er niet zo veel aan doen, ik moet geduld hebben."

"Ik voel me goed en als spits wil je zo snel mogelijk weer scoren", vervolgt de oud-spits van onder meer CSKA Moskou en PAOK Saloniki. "Elke training en wedstrijd werk ik hard, ik moet wachten op een goede kans. als die niet komt, wil ik mijn team helpen met acties en passes. Maar dat doelpunt zit er weer aan te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen