Aston Villa-coach: "Misschien moeten we de rest winnen"

3 mei 2015, 13:53

De strijd tegen degradatie in de Engelse Premier League is ongekend spannend. Aston Villa pakte zaterdag drie belangrijke punten in de thuiswedstrijd tegen Everton (3-2), maar ook concurrenten Leicester City en Sunderland pakten de volle winst. De verschillen onderin blijven hierdoor uitermate klein.

Aston Villa staat, met nog drie duels te spelen, veertiende. Dat lijkt safe, maar de voorsprong op nummer achttien Sunderland bedraagt slechts twee punten. Sunderland, dat onder de rode streep staat, speelde bovendien één duel minder. "Ik maak mezelf gek door de hele tijd naar het programma van de concurrentie te kijken", gaf coach Tim Sherwood van Aston Villa na de zege op Everton toe. "Maar dat heeft echt geen enkel nut. We moeten zelf de klus klaren. Doen we dat niet, dan verdienen we het om eruit te vliegen."

Sherwood benadrukt dat de resultaten van de teams in de gevarenzone in deze fase van de competitie totaal onvoorspelbaar zijn. "Iedereen wint ineens. Het is een krankzinnig seizoen. Leicester City won ongeveer van vier van zijn eerste 29 duels, maar heeft nu ineens in vijf van zijn laatste zes wedstrijden de volle winst gepakt. ik sluit daarom niet uit dat wij al onze resterende wedstrijden moeten winnen om erin te blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen