Sportieve Jans feliciteert FC Groningen met beker

3 mei 2015, 20:59

PEC Zwolle-coach Ron Jans is teleurgesteld dat zijn elftal er niet in geslaagd is de winst van de KNVB Beker te prolongeren, maar is wel blij voor zijn oud-werkgever FC Groningen. De noorderlingen zegevierden zondag in De Kuip in de eindstrijd met 2-0 over PEC Zwolle.

"Vorig jaar stonden we aan de andere kant", refereerde Jans bij FOX Sports aan de met 5-1 gewonnen finale tegen Ajax van vorig seizoen. "Het was voorspeld dat we aan elkaar gewaagd zouden zijn, maar na de 1-0 vind ik dat wij te weinig hebben laten zien om de beker te pakken. Dan ben je heel erg teleurgesteld."

"Of te veel belangrijke spelers niet thuis gaven vandaag? In aanvallend opzicht was het steeds net niet bij ons. We hebben wel dreigende momenten gehad, maar geen honderdprocentkans", vervolgde Jans. Hij noemde FC Groningen een terechte winnaar. "Zeker na de 1-0. Gefeliciteerd, Groningen. Het verlies doet pijn, maar ik ben ook heel blij voor Groningen dat zij de beker hebben gewonnen en dat ik erbij ben geweest. Maar ik had het liever anders gezien."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen