FC Oss zet Boessen vlak voor play-offs op straat

4 mei 2015, 09:42   Bijgewerkt: 4 mei 2015, 10:32

Opmerkelijk nieuws uit de Jupiler League: met nog één wedstrijd te gaan in de reguliere competitie heeft FC Oss besloten om hoofdcoach Wil Boessen op non-actief te stellen. Met Boessen op de bank won FC Oss dit seizoen een periodetitel, waardoor de kleine club zeker is van deelname aan de play-offs om promotie.

Deze play-offs gaat de club dus in zonder Boessen, want de clubleiding besloot maandag om de eens zo succesvolle samenwerking per direct te beëindigen. Tegen Sparta (1-5) leed FC Oss afgelopen vrijdag de vijfde opeenvolgende nederlaag in de Jupiler League, waardoor het zakte naar de negende plaats. Daarvoor verloor het ook van FC Eindhoven, MVV, Telstar en NEC.

Half april werd bekend dat Boessen na dit seizoen zou vertrekken bij FC Oss, beide partijen bereikten geen akkoord over een nieuw contract. "Ondanks de prettige en succesvolle samenwerking, waarbij beide partijen weliswaar vinden dat zij zich binnen de mogelijkheden tot het uiterste hebben ingespannen om te komen tot een verlenging, zijn de club en de trainer niet tot elkaar gekomen", meldde de club destijds. In de persoon van Reinier Robbemond vond FC Oss niet veel later een opvolger, hij komt in de zomer over van AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen