"Beste ploegen horen in finale en dat zijn Barça en Real"

4 mei 2015, 12:36

Willem van Hanegem denkt dat de Champions League dit seizoen opnieuw een Spaanse finale krijgt. Na Real-Atlético, vorig jaar, staan volgens de oud-middenvelder in deze editie Real Madrid en FC Barcelona tegenover elkaar in de eindstrijd. Real en Barça spelen in de halve finale tegen respectievelijk Juventus en Bayern München en Van Hanegem ziet de Spaanse clubs in beide ontmoetingen als favoriet.

"Ik denk nu toch dat Barcelona en Real Madrid de finale gaan halen. Ik kan best begrijpen dat veel mensen liever clubs uit twee verschillende landen willen zien, maar ik zou het zo prima vinden. De beste twee ploegen horen in de finale en dat zijn Barça en Real", laat Van Hanegem weten in zijn column in AD Sportwereld.

Van Hanegem betreurt het dat Arjen Robben niet mee kan doen bij Bayern tegen Barça, de aanvaller raakte vorige week geblesseerd. "Ik denk dat Barcelona er niet rouwig om is dat hij geblesseerd is. Hij is toch een speler die als het bij Bayern even vastzit, iets kan forceren. Ik begrijp er helemaal niets van dat Robben vorige week tegen Dortmund werd ingezet. Bij hem weet je dat de kans groter is dan bij een ander dat hij op zo'n moment een spierblessure kan oplopen. Maar Guardiola maakt de laatste weken een erg overspannen indruk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen