Newcastle United houdt vast aan woedende Carver

4 mei 2015, 15:06

John Carver zit ook de komende wedstrijden op de bank bij Newcastle United. Ondanks de dramatische resultaten van de laatste weken en de woede-uitbarsting van de coach na de verloren wedstrijd tegen Leicester City, ziet de clubleiding geen aanleiding om wijzigingen aan te brengen in de technische staf.

In een korte verklaring op de clubsite laat Newcastle United weten dat er sinds de onthutsende nederlaag tegen concurrent Leicester (3-0) 'eerlijke gesprekken' zijn gevoerd met Carver en enkele ervaren spelers. "De uitkomst daarvan is dat het bestuur, John Carver, zijn staf en de spelers volledig gericht zijn op de huidige situatie en de drie enorm belangrijke wedstrijden die nog te spelen zijn, waarvan twee in het eigen St. James' Park", meldt de club. "Alle partijen accepteren hun verantwoordelijkheid voor de huidige situatie en zijn vastbesloten om er samen voor te zorgen dat deze club behouden blijft voor de Engelse Premier League."

Na het verlies tegen Leicester twijfelde Carver openlijk aan de integriteit van zijn spelers. Zo suggereerde hij dat Mike Williamson expres een rode kaart gepakt had en gaf hij zijn spelers een 'min tien' voor het optreden. "Het lijkt erop alsof er spelers zijn die niet hun best doen, misschien omdat ze denken dat ze hier volgend seizoen niet meer spelen. Maar ze worden goed betaald om hun best te doen", bromde de woedende coach.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen