Van der Vaart ziet terugkeer bij Ajax als 'serieuze optie'

4 mei 2015, 18:04

Rafael van der Vaart sprak vorige week de intentie uit om zijn loopbaan te vervolgen in een 'topcompetitie', maar in gesprek met de NOS laat hij maandag weten een terugkeer bij Ajax als een 'serieuze optie' te zien. Volgens De Telegraaf informeerde de Amsterdamse club onlangs al bij het management van de 32-jarige middenvelder naar de mogelijkheden.

Van der Vaart is bezig aan zijn laatste maanden bij Hamburger SV, waarmee hij in de Bundesliga in een felle degradatiestrijd is verwikkeld. Eerst focust de 109-voudig international van het Nederlands elftal zich op zijn activiteiten bij de Duitse club.

Van der Vaart leek vorige week bij FOX Sports nog minder happig op een comeback naar Ajax, de club waar hij doorbrak als profvoetballer. "Het liefst wil ik naar een topcompetitie. Als die niet komt, ga ik naar andere dingen kijken. Ajax? Daar denk wel over na. Maar ik ben al een keer teruggekeerd naar een oude club van me (HSV, red.) en dat is niet zo goed bevallen. Bovendien wil ik nog een paar jaar in het buitenland spelen. Waar, dat is voor mij ook nog een verrassing", zei hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen