'Gudelj wordt gepresenteerd bij Ajax; vader en broertje mee'

6 mei 2015, 07:43   Bijgewerkt: 6 mei 2015, 11:02

Begin april kwam naar buiten dat Ajax overeenstemming heeft bereikt met Nemanja Gudelj, die volgens De Telegraaf een vijfjarig contract gaat tekenen in de Amsterdam ArenA. De ochtendkrant meldt nu dat de smaakmaker van AZ tijdens zijn contractonderhandelingen bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden ingebracht heeft. Vader Nebojsa (46) en broertje Dragi (17) lijken door de eisen van Gudelj ook naar Ajax te verkassen.

Nebojsa Gudelj zou een functie in het scoutingsapparaat van Ajax gaan bekleden. De coach werd op 13 oktober 2014 de laan uitgestuurd bij NAC Breda. De Serviër is al sinds 1997 werkzaam in Nederland en heeft een goed netwerk in de Balkan. Dragi, het zeventienjarige broertje van Nemanja, speelt bij Jong NAC Breda en is jeugdinternational van Servië. In Amsterdam zou hij een kans krijgen bij Jong Ajax, waar de spoeling in de achterhoede vrij dun is.

Het heeft er alle schijn van dat de officiële presentatie van Gudelj op korte termijn zal plaatsvinden. Deze week lijkt een goed moment te zijn, aangezien de middenvelder geschorst is voor de wedstrijd van AZ tegen NAC. De aanvoerder van de Alkmaarders zou een gelimiteerde transfersom van zes miljoen euro in zijn contract hebben staan. AD Sportwereld meldt dat Gudelj vandaag (woensdag) officieel gepresenteerd zal worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen