'Pareltje van Heerenveen in beeld als opvolger Depay'

6 mei 2015, 08:06   Bijgewerkt: 6 mei 2015, 09:41

In de zoektocht naar een opvolger voor Memphis Depay komt PSV mogelijk bij sc Heerenveen uit. De Eindhovense landskampioen heeft Sam Larsson op het lijstje staan om het aanstaande vertrek van de topscorer van de Eredivisie eventueel op te vangen. De Zweedse aanvaller heeft zich dit seizoen flink in de kijker gespeeld in Friesland.

Larsson werd dit seizoen door Heerenveen opgepikt bij IFK Göteborg en wist in korte termijn uit te groeien tot een publiekslieveling in het Abe Lenstra Stadion. Hij maakte niet alleen acht doelpunten, maar leverde ook vijf assists. De Zweed ligt nog drie jaar vast in Friesland, waardoor clubs diep in de buidel moeten tasten voor hem.

"En dat terwijl hij ook een paar maanden geblesseerd was", zegt technisch directeur Hans Vonk tegen Voetbal International over de indrukwekkende prestaties van Larsson. De oud-doelman kijkt er niet raar van op dat het pareltje van Heerenveen in de belangstelling van andere clubs komt te staan. "Sam is voor iedere club een uitstekende speler, dus ook voor de top in Nederland", aldus Vonk.

In maart informeerde PSV al bij FC Twente naar Jesús Corona, die ook in beeld zou zijn om Depay op te volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen