Zaakwaarnemer: "In mijn ogen zeker dat Kramer vertrekt"

6 mei 2015, 10:40

Het lijkt erop dat Michiel Kramer aan zijn laatste wedstrijden voor ADO Den Haag bezig is. Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van de boomlange spits, vermoedt dat de toekomst van de topschutter niet in de Residentiestad ligt. De clubs zouden voor hem in de rij staan. "'De belangstelling voor Michiel is groot en neemt steeds meer toe."

"Dat hij vertrekt, is in mijn ogen zeker, alleen het is nu nog de vraag wanneer. Je merkt dat de hele markt nog op gang moet komen", stelt Slimani, die al tien jaar de belangen van Kramer behartigt, in gesprek met Voetbal international. Kramer is dit seizoen uitstekend op dreef in het Kyocera Stadion. Hij maakte al zeventien doelpunten en is daarmee de clubtopscorer van ADO. Meerdere duels wist hij in de laatste minuten te beslissen.

Coach Henk Fraser hoopt dat Kramer, die nog tot medio 2016 vastligt in Den Haag, te behouden. "Michiel heeft een heel goed seizoen, met veel doelpunten en dan val je op. Gelukkig heeft hij met Slimani een begeleider die hem niet naar de mond praat en altijd zal kijken wat het beste is voor zijn carrière", aldus de oefenmeester van de Hagenaars.

Het technisch beleid van ADO houdt momenteel te wensen over, door de perikelen rond de Chinese overname van de Haagse club. Dat kan wel eens zeer nadelig worden voor de club, aangezien Kramer nog één jaar onder contract staat en daardoor bij het uitblijven van een contractverlenging verkocht moet worden of volgend jaar gratis kan vertrekken. "Dat geldt voor meer spelers, zoals bijvoorbeeld Aaron Meijers. Ook een jongen die veel interesse opwekt. Natuurlijk heeft het mij heel erg verbaasd dat ADO Den Haag geen actie ondernam, we hebben helemaal niets vernomen", aldus Slimani.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen