Ancelotti blijft rustig: "Het wordt beslist in Bernabéu"

6 mei 2015, 08:47

Real Madrid moet aan de bak. In de halve finale van de Champions League ging het eerste deel van het tweeluik met Juventus dinsdagavond met 2-1 verloren. De Madrileense topclub moet derhalve volgende woensdag in het eigen Estadio Santiago Benabéu winnen om de finale van het prestigieuze toernooi te halen. Coach Carlo Ancelotti beseft dat het resultaat in de heenwedstrijd beter kon, maar houdt vertrouwen in een goede afloop.

"Het is een negatief resultaat, maar het is niet heel slecht. Het zal allemaal beslist worden in Bernabéu", sprak Ancelotti na afloop van het verloren duel in Turijn. De Italiaan was niet ontevreden over het optreden van zijn ploeg. "We speelden bij vlagen heel goed en creëerden een aantal goede kansen. We moeten op dezelfde wijze voor de dag komen in de return", aldus de trainer van Real Madrid.

Sergio Ramos stond weer op het middenrif geposteerd, maar de gelegenheidsmiddenvelder kreeg veel kritiek op zijn slordige spel. "Niet alleen Sergio maakte fouten, dat deden we allemaal. We waren slordiger dan anders, zelfs in de achterhoede. Dat kwam door de druk van Juventus. Zij zijn uitstekend in vorm en hebben een geweldige spirit. Het is anders dan vorig jaar, toen we ze in de groepsfase ontmoetten."

Ancelotti benadrukt dat het nog zeker niet gespeeld is. "Het is pas deel één. Het publiek kan ons er in eigen huis doorheen helpen. We hebben nog steeds vertrouwen", besluit de ervaren Italiaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen