Tevez wil niet te hard juichen: "Er is nog niets veranderd"

6 mei 2015, 09:51

Carlos Tevez is dit seizoen één van de drijvende krachten achter het succes van Juventus, dat niet alleen kampioen werd in de Serie A, maar ook goede papieren heeft om de Champions League-finale te halen. In de eerste wedstrijd tegen Real Madrid zorgde Tevez vanaf elf meter voor een 2-1 overwinning voor Juventus. Volgende week woensdag hoopt de Argentijn dit resultaat met succes te verdedigen in het Madrileense Estadio Santiago Bernabéu.

"We speelden een geweldige wedstrijd en verdienden het om te winnen. Dit resultaat is heel belangrijk voor ons", sprak Tevez na het gewonnen duel met Real Madrid. "We moeten in Madrid met dezelfde overtuiging, focus en wil om te winnen spelen. We moeten onszelf daar ook laten zien. Er is nog niets veranderd, in termen van de kans om door te gaan", waarschuwt Tevez.

De 31-jarige aanvaller is lovend over het tactische strijdplan van coach Massimiliano Allegri. "Hij heeft ons uitstekend voorbereid op de wedstrijd. Hij wilde ervoor zorgen dat de Real-verdedigers moesten gokken en dat pakte prima uit", aldus Tevez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen