FC Oss geeft nog een amateur van sv TOP de kans

6 mei 2015, 12:28

FC Oss heeft wederom goed nieuws naar buiten gebracht over de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen. De Brabantse Jupiler League-club heeft via de officiële website aangekondigd dat Aram Pusters komende zomer de overstap overkomt van sv TOP. De 22-jarige verdediger voegt zich op amateurbasis bij de eerste selectie.

Pusters is een jeugdproduct van Oss, dat de afgelopen vier seizoenen voor sv TOP speelde. Naast de verdediger maakt ook Stijn Rambach de overstap van de amateurs naar de profs. Beide spelers promoveerden vorig seizoen met sv TOP naar de Hoofdklasse, waar de club zich dit seizoen eenvoudig handhaafde. "We geven Aram de kans om zich bij ons te bewijzen. Hij is een talentvolle, Osse voetballer. Ik ben erg benieuwd hoe hij zich bij ons gaat ontwikkelen", aldus Oss-directeur Peter Bijvelds.

 

Pusters is zeer verheugd met de kans die hij krijgt. "FC Oss geeft mij de kans om in de Jupiler League te spelen. Het is aan mij om die kans met beide handen te grijpen. Ik heb er enorm veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen