Ajax troeft Schalke 04 en PSV af in strijd om Gudelj

7 mei 2015, 08:00

Door snel te handelen heeft Ajax de nodige clubs afgeschud in de strijd om de handtekening van Nemanja Gudelj. De middenvelder van AZ werd woensdagmiddag gecontracteerd door de nummer twee van de Eredivisie. Ook Schalke 04 en PSV hengelden naar de diensten van de Servische international, meldt De Telegraaf.

De 23-jarige Gudelj stond nadrukkelijk in de belangstelling van Schalke, dat ruim een maand geleden al dicht bij de komst van de middenvelder was. Een aantrekkelijk vijfjarig contract bij Ajax kon de AZ'er echter overtuigen. Ook PSV was geïnteresseerd, maar de landskampioen kon Gudelj pas halen als Georginio Wijnaldum verkocht zou zijn.

"Sinds de gesprekken met de trainer en Overmars wist ik helemaal zeker dat ik naar Ajax wilde. Het gevoel is heel erg belangrijk voor mij", zegt Gudelj over zijn transfer. De Serviër heeft grootse plannen met de Amsterdamse club. "Het is belangrijk om snel in topvorm te zijn. Ik wil volgend seizoen kampioen worden, maar ook Champions League-voetbal spelen. Daar moeten we ons voor zien te kwalificeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen