'Man United sprak na Liverpool en PSG ook met Depay'

7 mei 2015, 08:13

Er lijkt steeds meer gang te komen in de strijd om Memphis Depay. Manchester United is een stukje concreter geworden voor de topscorer van de Eredivisie. De club van manager Louis van Gaal heeft reeds met de aanvaller van PSV gesproken. Dat meldt AD Sportwereld. In een eerder stadium vond er al een onderhoud met Liverpool en Paris Saint Germain plaats.

Het kan wel eens een goede match zijn, Man United en Depay. Van Gaal lijkt bij uitstek geschikt om zich te ontfermen over de 21-jarige PSV'er. De coach haalde de aanvaller afgelopen zomer bij de WK-selectie van Oranje en zag dat Depay zich op zijn eerste mondiale eindtoernooi meteen liet zien. Hij werd genomineerd voor de prijs van beste talent van het toernooi. Van Gaal kent Depay dus goed en dat kan wel eens een voordeel zijn.

PSV wil minimaal 25 miljoen euro voor Depay vangen. De Eindhovense directie heeft de topscorer en zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma groen licht gegeven om in gesprek te gaan met clubs die op de hoogte zijn van het streefbedrag. Mocht Depay ergens tot een persoonlijk akkoord komen, dan lijkt een deal met PSV geen lastig te nemen horde te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen