Ook Ribéry lijkt streep door restant seizoen te zetten

7 mei 2015, 09:44

Het lijkt erop dat, in navolging van Arjen Robben, ook Franck Ribéry al zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld heeft. De Fransman van Bayern München wordt al twee maanden geplaagd door een vervelende enkelblessure en heeft zijn rentree nog steeds niet in het zicht. Zeer waarschijnlijk moet hij zich richten op volgend seizoen.

In Duitse media wordt gezegd dat Ribéry nog minstens twee weken volledig rust moet houden. "We weten niet precies hoe lang het nog zal duren, maar de return tegen FC Barcelona is in ieder geval onhaalbaar", sprak technisch directeur Matthias Sammer woensdagavond na de ruime nederlaag in Camp Nou (3-0). Komende dinsdag staat de return tussen de twee sterrenensembles op het menu, maar Ribéry kan hier dus een streep door zetten.

Bayern lijkt kansloos voor een finaleplaats in de Champions League, waardoor de Duitse recordkampioen na dinsdag dit seizoen nog slechts twee competitiewedstrijden lijkt te spelen. "Ik ben erg verdrietig", zegt Ribery over zijn pech. "Ik had grootse plannen en heb hard gewerkt, maar de enkel herstelt niet zoals ik gehoopt had", aldus de Fransman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen