Van den Brom: "Nemanja was toe aan een stap hogerop"

7 mei 2015, 11:12

Nu duidelijk is geworden dat Nemanja Gudelj na het seizoen naar Ajax zal verkassen, vreest men er bij AZ niet voor dat de middenvelder zich niet volledig meer kan concentreren op het restant van de competitie en de play-offs om Europees voetbal. Coach John van den Brom is ervan overtuigd dat de aanvoerder nog niet met zijn gedachten bij Ajax is. "Ik weet zeker dat hij nu weer voor honderd procent op AZ is gefocust."

In gesprek met De Telegraaf stelt Van den Brom dat hij Gudelj de transfer gunt ('van harte zelfs'), maar het wel jammer vindt dat de middenvelder vertrekt. "Als speler en als mens. Wat me zo aan hem bevalt, is dat hij precies weet wat het inhoudt om prof te zijn", aldus de trainer van AZ. Van den Brom wist al dat het lastig zou worden om Gudelj te behouden. "Nemanja was toe aan een stap hogerop. Iedereen binnen de club wist dat het na dit seizoen zou gebeuren. Daar is Neno altijd heel open en eerlijk over geweest."

Van den Brom kreeg een belletje van Ajax-trainer Frank de Boer. "Hij heeft informatie bij me ingewonnen. Dat is een normale gang van zaken, zo doe ik bij een transfer ook altijd mijn huiswerk. Ik heb Frank gezegd dat Ajax aan hem een goede zal hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen