Messi kan geluk niet op: "Dit is precies wat we wilden"

7 mei 2015, 12:01

Lionel Messi was woensdagavond met twee doelpunten en een assist de grote man bij FC Barcelona, dat met 3-0 van Bayern München won en zodoende met één been in de finale van de Champions League staat. De Argentijnse wereldster wordt vanwege zijn indrukwekkende optreden bedolven onder de complimenten, maar stelt de teamprestatie voorop.

In de slotfase van de wedstrijd zorgde Messi op fraaie wijze voor de 1-0 en de 2-0, alvorens hij de 3-0 van Neymar voorbereidde. "We hebben geluk gehad dat we het eerste doelpunt maakten. Daarna ging het snel", sprak de vedette van Barça na afloop. "We hebben een geweldig resultaat behaald, dit is precies wat we wilden. Toch zal het nog lastig worden in Duitsland. We kunnen ons geen misstap veroorloven."

Normaliter reageert Messi vrij rustig na een treffer, maar bij de 1-0 ging hij helemaal uit zijn dak. "Ik was gewoon heel blij met het doelpunt en de betekenis van de treffer. We kregen het daarvoor niet voor elkaar om te scoren en het was heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen