Brands: "Wij waren al rond met PSG over Depay"

Ger
7 mei 2015, 17:42

Memphis Depay maakt komende zomer een fraaie overstap naar Manchester United. Technisch manager Marcel Brands van PSV had aan het begin van de week niet verwacht dat de Oranje-international naar Old Trafford zou vertrekken. De Eindhovense club was namelijk al rond met Paris Saint Germain.

"Zij waren al voor de winterstop zeer concreet. Wij waren al rond met PSG en als je mij twee dagen geleden had gevraagd waar Memphis naartoe zou gaan dan had ik PSG gezegd", geeft Brands toe tegenover Omroep Brabant. "Eigenlijk pas de laatste 48 uur is er sprake van een transfer naar Manchester United. Het is een vliegensvlugge overgang geworden. Maar uiteindelijk beslist de speler waar hij heen wil. En dat is dus Manchester geworden."

Brands is trots op de transfer. "We hebben hem zelf opgeleid, dus als Manchester United zich dan meldt, is dat een groot compliment. Maar we raken wel een van de betere spelers kwijt. Ik kan niet verklappen voor hoeveel geld hij weggaat, maar het is een megatransfer, ik heb zelf nog nooit meegewerkt aan zo'n grote klapper", aldus de technisch manager. "We zullen niet morgen een vervanger hebben, maar we zijn hier natuurlijk wel op voorbereid."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen