Feyenoord en Vitesse zien af van kort geding

Ger
7 mei 2015, 18:27

Feyenoord en Vitesse zien na uitgebreid juridisch advies af van een kort geding tegen de politievakbonden. Juridische specialisten gaven volgens de clubs nadrukkelijk aan dat de kans van slagen zo goed als nihil is. Feyenoord, Vitesse en de Eredivisie CV leggen zich noodgedwongen neer bij het feit dat de onderlinge competitiewedstrijd naar een latere speeldatum wordt verplaatst.

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb besloot de wedstrijd van zondag in De Kuip te verbieden vanwege acties van de politie. "De club gaat hoe dan ook financiële schade leiden, dat is duidelijk. Deze zullen we zeker trachten op de bonden te verhalen", aldus algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord. "Dat wij met z'n allen de dupe zijn van een dergelijke actie voelt onrechtvaardig", vult algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse aan. "Samen met Feyenoord en Eredivisie CV hebben we de handen ineengeslagen om de vervolgstappen te onderzoeken, maar helaas zijn er geen juridische gronden waarop het besluit teruggedraaid zou kunnen worden."

De clubs lijken aan te sturen op maandagavond 20.00 uur als alternatieve speeldatum. Een definitief besluit hierover wordt in overleg met de gemeente uiterlijk vrijdag genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen