PSV gaat 'geen gekke dingen doen' met Depay-miljoenen

8 mei 2015, 11:49

De kassa rinkelt in het Philips Stadion na de verkoop van Memphis Depay. Landskampioen PSV toucheert zo'n dertig miljoen euro voor de aanvaller en dus is de grote vraag hoe de club dat geld gaat besteden. Technisch directeur Marcel Brands zoekt een nieuwe buitenspeler en kijkt daarbij ook over de grens.

"Het liefst gaan wij voor Nederlandse jongens, maar we moeten in Nederland vaak heel veel betalen. Kijk eens naar Guardado en wat we in Nederland voor een middenvelder zouden moeten betalen", zegt Brands, die daarbij aangeeft dat PSV niet ineens de hoofdprijs gaat betalen voor versterkingen nu Depay voor dit bedrag verkocht is. "We gaan geen gekke dingen doen en gekke bedragen betalen. We gaan niet ineens twee, drie miljoen meer betalen voor een speler als die dat niet waard is", aldus de beleidsmaker in De Telegraaf.

Een directe vervanger voor Depay zoekt Brands niet. "We moeten niet de illusie hebben dat we morgen even de nieuwe Memphis neer kunnen zetten. Echte topspelers kun je niet één op één vervangen. Je zal moeten kijken of je het elftal in zijn totaliteit beter kan maken door het op twee plaatsen te versterken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen