Feyenoord en Vitesse treffen elkaar op maandagavond

8 mei 2015, 10:30

De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt komende maandag, 11 mei, gespeeld. De aftrap in de Rotterdamse Kuip is dan om 20.00 uur, zo heeft de Rotterdamse club laten weten.

Het duel tussen Feyenoord en Vitesse stond gepland voor komende zondagmiddag om 14.30 uur, maar aangekondigde acties van de polities zorgden ervoor dat burgemeester Aboutaleb van Rotterdam de wedstrijd moest verbieden. Hij kon, door de politie-acties, de veiligheid in en rond het stadion niet garanderen. De clubs gingen vervolgens in gesprek over een inhaaldatum, waarbij de KNVB erop aandrong dat het duel in ieder geval gespeeld moest worden vóór de laatste speelronde. Deze is volgend weekend, op zondag 17 mei.

De wedstrijd Feyenoord-Vitesse is van groot belang in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie, goed voor een Europa League-ticket. Bij winst zijn de Rotterdammers praktisch zeker van deze derde plek. Pakt Vitesse één of meerdere punten in de Kuip, dan moet Feyenoord zijn Europa League-ticket volgende week veilig zien te stellen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Naast Vitesse aast ook AZ nog op de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen