VVV is afhankelijk: "Vol gas geven en hopen"

8 mei 2015, 11:48

Om de play-offs om promotie te bereiken is VVV Venlo afhankelijk van anderen. Met nog één wedstrijd te spelen heeft de Limburgse club de situatie niet in eigen hand. Alleen als het meer punten pakt dan concurrent Sparta, mogen de mannen van coach Maurice Steijn (foto) deelnemen aan de nacompetitie.

VVV Venlo speelt thuis tegen NEC, de onbetwiste kampioen. "We moeten er volle bak tegenaan", zegt Steijn op de clubsite. "Na het gelijkspel in Volendam hebben we het niet meer in eigen hand. We moeten één punt meer halen dan Sparta. En dat betekent dus minimaal gelijkspelen tegen NEC en liefst nog winnen. Maar we zijn inderdaad afhankelijk wat er op het Kasteel in Rotterdam gebeurt. Wint Sparta, dan is het sowieso afgelopen voor ons. Dus we gaan vol gas geven en hopen op het verlies van twee of drie punten van Sparta."

Een pluspunt voor VVV Venlo kan zijn dat NEC zijn smaakmakers Alireza Jahanbakhsh en Christian Santos mist. De ploeg uit Nijmegen is bezig aan een ongelooflijke reeks en won zijn laatste zeventien (!) duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen